De Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z2, maar ook de HTC One V, HTC One S en diverse andere Sony en HTC smartphones kregen enkele jaren geleden toegang tot Playstation Mobile. Voor alle fans van die service hebben we slecht nieuws.

Sony zal na Android 4.2.2 geen ondersteuning voor het platform meer bieden. De verwachting is dat games nog steeds prima draaien onder Android 4.4.3 en 4.4.4, maar zelfs daar geeft Sony al geen garantie meer op. Onder Android L hoef je al helemaal niet meer te verwachten dat jouw games zullen werken.

De PlayStation Mobile apps die je al hebt aangeschaft, blijven wel speelbaar op de Playstation Vita en Playstation TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.