GadgetGear.nl

Sony stopt met PlayStation Mobile na Android 4.4.2

De Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z2, maar ook de HTC One V, HTC One S en diverse andere Sony en HTC smartphones kregen enkele jaren geleden toegang tot Playstation Mobile. Voor alle fans van die service hebben we slecht nieuws.

Sony zal na Android 4.2.2 geen ondersteuning voor het platform meer bieden. De verwachting is dat games nog steeds prima draaien onder Android 4.4.3 en 4.4.4, maar zelfs daar geeft Sony al geen garantie meer op. Onder Android L hoef je al helemaal niet meer te verwachten dat jouw games zullen werken.

De PlayStation Mobile apps die je al hebt aangeschaft, blijven wel speelbaar op de Playstation Vita en Playstation TV.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten