Eigenaren van de Nexus One lijken pech te hebben. Android topman Hugo Barra heeft namelijk laten weten dat Google geen update naar Android 4.0 klaar zal zetten voor de ooit zo geliefde Nexus One. Als we de topman mogen geloven, is de hardware van de Nexus One niet krachtig genoeg.

De uitspraak van de topman staan haaks op de belofte van Google dat ieder Android 2.3 toestel met Android 4.0 overweg moet kunnen. Eigenaren zullen dus naar custom roms op zoek moeten als ze van Android 4.0 gebruik willen maken. Gelukkig zijn die al volop in ontwikkeling.

Eigenaren van de Nexus S hoeven zich geen zorgen te maken. De Android 4.0 update voor de Nexus S zal over enkele weken beschikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.