Hasbro Steekt Boggle en Simon in een Nieuw Jasje

Het is weer weekend, tijd voor spelletjes en TV. Voor de echte Gadgetfans steekt Hasbro twee klassieke games in een heel nieuw jasje. Het gaat om de spellen Boggle Flash en Simon Flash. Nee, je kunt ze inderdaad niet op een iPad spelen en ook niet op je Galaxy Tab. Deze flash games gaan gewoon op tafel ;-).

Boggle Flash bestaat uit vijf blokjes met schermpjes (Hey, Cube World!). Je speelt het spel door met deze letters woorden te maken. De blokjes communiceren met elkaar waardoor de game weet wanneer je onzin uitkraamt en wanneer je een goed woord vormt.

Boggle Flash bevat drie speltypen. De eerste is single player 3, 4 en 5 letterwoorden vormen. Het tweede type staat alleen 5 letterwoorden toe en  het derde speltype is speltype twee in multiplayer (on-en-om). Boggle Flash is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2011.

Simon Flash is het traditionele spel waarbij je kleurpatronen moet onthouden. Ook dit spel bestaat uit losse blokjes waar in plaats van schermpjes, LED lampjes in zitten. Simon Flash kan op vier manieren worden gespeeld. In de ‘Licht Uit’ modus moet je de blokjes in een volgorde zetten waardoor ze allemaal uit gaan. Met ‘Simon Schuif’ zie je een kleurencombinatie waarna je die zo snel mogelijk moet namaken. Bij ‘Simon Geheime Kleur’ moet je de blokjes in dezelfde kleur zien te laten schijnen en in het klassieke ‘Simon’ gaat het erom dat je de kleurpartonen na weet te maken door op de blokjes te drukken.

Beschikbaarheid

Boggle Flash en Simon Flash zijn vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkel voor €32,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram