GadgetGear.nl

Renault en Philips Sluiten Samenwerking Dagrijverlichting

TomTom is niet de enige Hollander die goed zaken doet bij Renault. Ook Philips wist vandaag een nieuwe deal met het Franse autobedrijf aan te kondigen. De twee gaan samenwerken om nieuwe, en oudere Renaults van dagrijverlichting te voorzien. Een stap die 3- tot 5% minder dodelijke ongevallen op zal leveren.

Vanaf 1 februari 2011 is het verplicht voor nieuwe auto’s om van dagrijverlichting te zijn voorzien. Om oudere Renaults ook van deze ‘veilige’ LED verlichting te voorzien, start het samen met Philips een inbouw-actie. Eigenaren van een Renault Clio (2e en 3e generatie), Renault Kangoo II, de Mégane- en Scénic-familie (2e en 3e generatie) en Espace IV phase 2 kunnen bij de dealer aankloppen om voor €259 van Philips’ LED Daylight 2.4 verlichting te worden voorzien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten