Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mortal Kombat meer dan 3 Miljoen Keer Verkocht

Groot nieuws voor Warner Bros. De vernieuwde uitgave van Mortal Kombat (die wij eerder al met een 10 beoordeelde) is al drie miljoen keer over de toonbank gegaan. Het is daarmee de best verkopende game van 2011 (hoewel het jaar nog lang niet om is).

De game is alleen op de Playstation 3 en Xbox 360 verschenen. Opvallend is de aanwezigheid van Freddy Krueger (Nightmare on Elm Street) in één van de laatste DLC’s die ontwikkelaar NetherRealm Studios uit heeft gebracht. Kenmerkend voor de heruitgave zijn de X-ray moves die de gevechten nog heftiger maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.