GadgetGear.nl

BlackBerry App World 3.0 Live

Research in Motion heeft deze week BlackBerry App World vernieuwd. Met de lancering van het nieuwe BlackBerry App World beloofd RIM dat het nog makkelijker is om je BlackBerry te personaliseren. Daarnaast heeft RIM een aantal nieuwe sociale features toegevoegd. Om App World overzichtelijker te maken, heeft App World nu een onderverdeling voor Apps, Games […]

Research in Motion heeft deze week BlackBerry App World vernieuwd. Met de lancering van het nieuwe BlackBerry App World beloofd RIM dat het nog makkelijker is om je BlackBerry te personaliseren. Daarnaast heeft RIM een aantal nieuwe sociale features toegevoegd.

Om App World overzichtelijker te maken, heeft App World nu een onderverdeling voor Apps, Games en Thema’s. Met de toevoeging van My World is het nu mogelijk om te zien welke Apps je hebt gedownload, welke je weer hebt verwijderd en welke abonnementen je hebt afgesloten.

Apps kunnen nu via de pagina van de app gedeeld worden via Facebook, Twitter, e-mail, SMS en natuurlijk BlackBerry Messenger. Daarnaast bevatten de app pagina’s meer informatie over de apps zelf.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.