Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

3DS Krijgt Tweede Analoge Stick!?

In het Japanse blad Famitsu is een nieuw accessoire voor de Nintendo 3DS getoond. Dit nieuwe accessoire lijkt erg op de cradle die je bij de Nintendo 3DS krijgt, maar voegt een tweede analoge stick aan de console toe. Met andere woorden, het is een cradle om mee te gamen.

Een tweede analoge stick staat al langer op het verlanglijstje van gamers waardoor het een verassing was dat hij niet al standaard aanwezig was toen Nintendo de 3DS lanceerde. De reden dat de accessoire nu aangekondigd is, heeft zeer waarschijnlijk met de release van Monster Hunter op de Nintendo 3DS te maken. Om deze game lekker te kunnen spelen heb je deze tweede analoge stick gewoon nodig. De kans is dus groot dat we hem ook in Nederland aan zullen treffen.

De komst van de cradle laat ons ook de ruimte om na te denken over een mogelijke hardware revisie van de Nintendo 3DS. Het zou goed mogelijk zijn dat Nintendo binnen een jaar een 3DS aan zal kondigen die meteen al over een tweede analoge stick beschikt en een upgrade van de accu zou natuurlijk ook niet slecht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.