Vodafone Stapt in TV via Glasvezel

UPC, Ziggo en Caiway krijgen er een nieuwe concurrent bij. Ook Vodafone stapt in de markt van de digitale televisie. Het bedrijf bood naast mobiele telefonie en mobiel internet al vaste telefonie en vast internet aan. Met de toevoeging van televisie, wordt ook Vodafone een triple play aanbieder.

Vodafone start haar TV aanbod in 9 gemeenten, waar het bedrijf samen met Reggefiber glasvezel aan zal leggen. Voorwaarde is wel dat minimaal 30% van de wijk ook echt diensten via glasvezel af gaat nemen.

Glasvezel TV abonnees ontvangen 60 gewone zenders in het basispakket, daarnaast zal Vodafone 20 HD-zenders aanbieden. Naast TV zal het ook mogelijk zijn om internet via glasvezel af te nemen. De maximale snelheid zal 100 Mb/s zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram