GamesCom: Zeeslag Live

Ze staan niet op de beurs zelf, maar Hasbro heeft wel degelijk gamesnieuws te brengen. In Amerika heeft het bedrijf een tijdje geleden haar wereldberoemde spel ‘zeeslag’ in een nieuw, interactief jasje gestoken. Zo heeft het bedrijf een infrarood bewegingssensor aan het bordspel toegevoegd waardoor het spel alle bewegingen bij kan houden.

Door de bewegingen bij te houden, wordt het spel van geluidseffecten en een soort van scheidsrechter voorzien. Daarnaast voegt het onverwachte evenementen toe zoals zware stormen die jouw schepen kunnen beschadigen, kruisraketten die zelf hun doel zoeken en spionagevliegtuigen waarmee je bij elkaar kan spieken. Wordt het met spionage te makkelijk? Dat valt wel mee. Het is nu ook toegestaan om schepen te verplaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram