Ze staan niet op de beurs zelf, maar Hasbro heeft wel degelijk gamesnieuws te brengen. In Amerika heeft het bedrijf een tijdje geleden haar wereldberoemde spel ‘zeeslag’ in een nieuw, interactief jasje gestoken. Zo heeft het bedrijf een infrarood bewegingssensor aan het bordspel toegevoegd waardoor het spel alle bewegingen bij kan houden.

Door de bewegingen bij te houden, wordt het spel van geluidseffecten en een soort van scheidsrechter voorzien. Daarnaast voegt het onverwachte evenementen toe zoals zware stormen die jouw schepen kunnen beschadigen, kruisraketten die zelf hun doel zoeken en spionagevliegtuigen waarmee je bij elkaar kan spieken. Wordt het met spionage te makkelijk? Dat valt wel mee. Het is nu ook toegestaan om schepen te verplaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.