Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GamesCom: Warner Doet Creepy met Lollipop Chainsaw (PS3, X360)

Hoewel ik zelfs na de release van Mortal Kombat bij Warner Bros nog aan schattige cartoons denk, komt de uitgever wederom met een creepy game op de proppen. Ditmaal gaat het om Lollipop Chainsaw van dezelfde studio die klassiekers als No More Heroes en Shadows of the Damned maakte.

Lollipop Chainsaw is een verhaal over de lieve maar moordlustige zombiejager Juliet Starling (Frans en een ‘zij’ 🙂 ). Deze vlotte meid heeft maar één doel voor ogen. Met haar kettingzaag zoveel mogelijk zombies aan gort te zagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.