De laatste maanden begint steeds duidelijker te worden dat Facebook hard aan de bak moet om haar populariteit in stand te houden. Zo lanceerde het bedrijf onlangs een e-mail dienst, werkte het samen met HTC aan Android telefoons met een Facebook knop en nam het functionaliteit over die we ook in Google+ zagen.

Deze week lanceert Facebook in Engelstalige markten een nieuwe app genaamd Facebook Messenger. Met deze nieuwe app wil Facebook de concurrentie met WhatsApp aangaan. Het grote verschil met WhatsApp moet zijn dat je niet al je vrienden ook daadwerkelijk in je telefoonboek hebt staan, waardoor het adresboek van Facebook Messenger een stuk groter is.

De app bevat ook locatie diensten. Zo is het mogelijk om te kijken waar je vrienden uithangen en je eigen locatie te delen. Daarnaast kan je ook foto’s delen. Wanneer Facebook Messenger in Nederland uitkomt is onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.