Microsoft heeft vandaag haar presentatie op het Mobile World Congress gedaan. Daarbij liet het bedrijf weten dat Facebook Messenger ook naar Windows Phone komt. Deze gebruikers konden tot nu toe alleen van de standaard app gebruik maken voor het ontvangen en versturen van berichten.

De stap is belangrijk voor Windows Phone omdat Facebook al diep in het besturingssysteem is geïntegreerd, maar de messenger dienst altijd ontbrak. Of dit nu gaat betekenen dat ook WhatsApp dieper geïntegreerd zal worden is nog onbekend, maar dat zou niet vreemd zijn. Zowel Microsoft als Facebook hebben daar na de overname een groot belang bij. Facebook Messenger is nu al een tijdje gratis te downloaden voor Android en iOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.