GadgetGear.nl

MWC: Facebook Messenger komt naar Windows Phone

Microsoft heeft vandaag haar presentatie op het Mobile World Congress gedaan. Daarbij liet het bedrijf weten dat Facebook Messenger ook naar Windows Phone komt. Deze gebruikers konden tot nu toe alleen van de standaard app gebruik maken voor het ontvangen en versturen van berichten.

De stap is belangrijk voor Windows Phone omdat Facebook al diep in het besturingssysteem is geïntegreerd, maar de messenger dienst altijd ontbrak. Of dit nu gaat betekenen dat ook WhatsApp dieper geïntegreerd zal worden is nog onbekend, maar dat zou niet vreemd zijn. Zowel Microsoft als Facebook hebben daar na de overname een groot belang bij. Facebook Messenger is nu al een tijdje gratis te downloaden voor Android en iOS.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten