Eerste BlackBerry 7 Telefoons een Feit

Het duurde even, maar Research in Motion heft eindelijk de eerste vijf telefoons op basis van BlackBerry 7 geïntroduceerd. Het gaat om maarliefst drie nieuwe BlackBerry Torch modellen en twee BlackBerry Bold modellen. De lancering van deze telefoons wordt de grootste in de geschiedenis van RIM.

Nieuwe Toestellen

De nieuwe BlackBerry Bold 9900 en 9930 zijn de dunste BlackBerry’s tot nu toe en beschikken elk over een qwerty toetsenbord en een touchscreen. De nieuwe BlackBerry Torch 9810 is de opvolger van de BlackBerry Torch 9800 en combineert een groot touchscreen met een uitschuiftoetsenbord. De BlackBerry Torch 9850 en 9860 introduceren een volledig nieuw touchdesign voor het grootste BlackBerry touchscreen tot nu toe.

BlackBerry 7 OS

RIM heeft BlackBerry 7 voorzien van een nieuwe, snellere browser. RIM claimt dat de nieuwe browser 40% sneller is dan die op BlackBerry 6 toestellen en zelfs 100% sneller dan op BlackBerry 5 toestellen. De nieuwe browser heeft ook volledige HTML 5 ondersteuning.

BlackBerry 7 toestellen zijn, net als vele Androids, voorzien van een losse GPU voor het renderen van 3D beeld in games. Ze noemen dit BlackBerry Liquid Graphics. Verder is iedere BlackBerry 7 telefoon uitgerust met een 1.2 Ghz CPU.

Verder is BlackBerry 7 voorzien van updates met betrekking tot BlackBerry Messaging en een hoop andere, nieuwe apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.