Na het ontbreken van e-mail op de BlackBerry Playbook, lijkt het erop dat RIM aan nog een toestel zonder e-mail app werkt en wel de BlackBerry Colt en dat is niet zo heel vreemd. De Playbook is namelijk het eerste apparaat van RIM dat op QNX werkt, het nieuwe besturingssysteem van het bedrijf van BlackBerry OS op moet volgen.

De BlackBerry Colt zal, als de geruchten kloppen, de eerste smartphone op QNX worden. De reden dat deze nog steeds geen e-mail app bevat is omdat BlackBerry nog steeds bezig is met de ontwikkeling van de app. BlackBerry staat bekend om de superveilige e-mailverbindingen waardoor de ontwikkeling enorm veel vertraging oploopt. Jammer.

We weten overigens niet zo gek veel over de Colt behalve dat het een processor met een enkele core krijgt. Een beetje ouderwets nu alle fabrikanten op processoren met meerdere core’s overstappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.