Apple Start Rechtszaak Tegen Motorola’s Xoom

Nu Apple enige successen behaalt tegen de distributie van de Galaxy Tab 10.1, is het bedrijf van plan om een zaak tegen Motorola te starten. De Xoom zou, je raadt het al, de iPad teveel imiteren. Toevallig gaat het ook in dit geval om de Europese distributie en ook in dit geval vindt de eerste rechtszaak plaats voor de Duitse rechter.

Ook nu weer, zou Apple op een importverbod azen om zo de positie van de iPad niet in het gedrang te laten komen. Of Apple ook in Nederland een zaak tegen Motorola (of in ieder geval haar importeur, MCC) zal beginnen is onbekend. De zaak die Apple vanmiddag in Den Haag zou voeren voor een Nederlands importverbod van de Galaxy Tab lijkt te zijn afgelast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events