Vodafone Koopt BelCompany, Onder Voorwaarden…

Eerder al wisten we te melden dat de winkels van BelCompany en TelefoonKopen.nl van de Macintosh Retail Group over zou nemen. Destijds moest de NMa daar nog wel een oordeel over vellen. De NMa heeft nu haar goedkeuring gegeven, onder voorwaarden dat BelCompany en TelefoonKopen.nl enkel nog Vodafone abonnementen mogen verkopen.

Vanaf 2012 zal het dan ook niet meer mogelijk zijn om een T-Mobile of KPN abonnement bij BelCompany of TelefoonKopen.nl af te sluiten. Hierdoor zal de BelCompany een veredelde Vodafone winkel worden met als groot verschil dat BelCompany mogelijk wel abonnementen van MVNO’s op het Vodafone netwerk (zoals UPC en Sizz) zal aanbieden. In totaal krijgt Vodafone met deze overname 210 verkooppunten in handen. Vodafone betaalt hier €120 miljoen voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events