Vodafone Koopt BelCompany / Telefoonkopen.nl

Vodafone heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de winkels van BelCompany over wilt nemen. Deze aankoop bereid het aantal winkels van Vodafone flink uit. Vodafone bezit nu 86 winkels en daar zouden met deze aankoop 176 BelCompany en 34 Telefoonkopen.nl winkels bijkomen. Vodafone legt 120 miljoen euro neer voor deze overname.

De overname is zeer interessant omdat zowel BelCompany als Telefoonkopen.nl (die beiden van dezelfde eigenaar, BelCompany BV zijn) abonnementen van alle netwerken verkopen terwijl de Vodafone shops uiteraard alleen Vodafone abonnementen aanbieden. Hoewel Vodafone de formules in stand blijft houden, is het nog niet bekend of de winkels abonnementen op andere netwerken blijven verkopen. Het zou goed kunnen zijn dat de winkels alleen abonnementen van de diverse aanbieders op het Vodafone netwerk gaan verkopen zoals Hollands Nieuwe en Sizz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events