Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Introduceert Nieuwe Walkmans

In al het iPod geweld zou je soms vergeten dat we ooit een ander icoon hebben gehad. Nouja, gehad, Sony heeft vandaag een nieuwe lijn met Walkmans geïntroduceerd. Twee van de nieuwe modellen zijn onder anderen in staat om audio via bluetooth te streamen zodat je ze met een draadloze headset gebruiken kan.

NWZ-A860

De A860 is door Sony van een betere accu voorzien dan haar voorgangers. Daarnaast beschikt deze walkman over clear audio, een techniek waardoor de muziek nog beter moet gaan klinken. Dit is ook één van de twee modellen die over bluetooth Audio beschikt. Verder heeft de A860 een 2,8 inch touchscreen.

NWZ-S760

Ook de S760 is van een betere accu, clear audio en Bluetooth audio voorzien. De accu van de S760 moet het 50 uur uithouden (indien je alleen naar muziek luistert). Bij deze walkman ontvang je naast een bedrade koptelefoon ook een NWZ-S763BT bluetooth koptelefoon met ingebouwde afstandsbediening.

NWZ-E460

De E460 wordt door Sony in verschillende kleuren gemaakt en bevat een koptelefoon uit de EX serie. Een serie waarvan wij eerder al de EX300 reviewden. Ook de E460 zou op een volle lading 50 uur mee moeten gaan en is voorzien van Clear Audio.

NWZ-W260

De NWZ-W260 is het sportieve model uit de nieuwe serie. Deze walkman is volledig waterdicht waardoor je niet alleen bang hoeft te zijn voor een misplaatste zweetdruppel, maar hem ook gewoon lekker op kan houden in de glijbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.