In de VS is op dit moment dé belangrijkste beurs voor stripfanaten; de ComicCon aan de gang. Tijdens deze beurs heeft Microsoft aangekondigd met een speciale editie van de Xbox 360 te komen om de nieuwe Star Wars Kinect game te promoten. Het gaat niet alleen om een grafische aanpassing van de Xbox 360…

De console is namelijk voorzien van blauwe LED’s omdat deze beter bij het thema aansluiten. Daarnaast maakt de console zelf allerlei R2D3 geluiden. Bijvoorbeeld wanneer je hem aanzet of de DVD drive opent. Microsoft rust de console ook nog eens uit met een 320GB hardeschijf. De grootste tot nu toe.

Naast de console, komt Microsoft ook met een C3PO-gouden controller. Het lijkt daarbij ook om de ‘special edition’ controller te gaan waarbij je de D-Pad links onder in een schijf kan veranderen. Om het feest compleet te maken, krijg je er ook een witte Kinect sensor bij.

Wanneer, hoe duur en OF we hem hier ook kunnen kopen is onbekend. Voorlopig zal je het dus met onderstaand filmpje moeten doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.