Seagate introduceert de eerste SSD voor Xbox (One (S))

Afgelopen jaar introduceerde Seagate haar eerste externe harddrive speciaal voor de Xbox One. Net als Western Digital maakt het bedrijf nu langzaam een transformatie door naar flash opslag.

Zo ook met haar lijn Xbox opslagoplossingen. Gamers houden nou eenmaal van snel en jij wilt dat jouw Call of Duty sessie natuurlijk het eerst is geladen. Met dit in gedachte heeft Seagate de Seagate Game Drive for Xbox SSD ontwikkeld. Een SSD in een Xbox behuizing met 512GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte voor +- 8 Xbox One games. Bijkomend voordeel is dat de drive via de USB 3.0 SuperSpeed aansluitingen van de Xbox One waarschijnlijk snellere laadtijden behaalt dan de ingebouwde harddrive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events