GadgetGear.nl
Seagate Game Drive for Xbox SSD

Seagate introduceert de eerste SSD voor Xbox (One (S))

Afgelopen jaar introduceerde Seagate haar eerste externe harddrive speciaal voor de Xbox One. Net als Western Digital maakt het bedrijf nu langzaam een transformatie door naar flash opslag.

Zo ook met haar lijn Xbox opslagoplossingen. Gamers houden nou eenmaal van snel en jij wilt dat jouw Call of Duty sessie natuurlijk het eerst is geladen. Met dit in gedachte heeft Seagate de Seagate Game Drive for Xbox SSD ontwikkeld. Een SSD in een Xbox behuizing met 512GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte voor +- 8 Xbox One games. Bijkomend voordeel is dat de drive via de USB 3.0 SuperSpeed aansluitingen van de Xbox One waarschijnlijk snellere laadtijden behaalt dan de ingebouwde harddrive.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten