Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

iPad Delen met iUsers (Jailbreak)

Hoewel de meeste jailbreakers het er wel over eens zijn dat iOS 5 zo compleet is dat een Jailbreak bijna alleen nog maar gebruikt zal worden om gekraakte apps te installeren, laat iUsers zien dat de iPad nog steeds verre van compleet is. De app stelt je namelijk in staat om een iPad met andere gebruikers te delen.

Hoewel de iPad momenteel echt een gezinsding aan het worden is, zijn programma’s als de e-Mail app slechts aan één gebruiker gekoppeld en laten we eerlijk zijn, het is verre van handig wanneer de kids door jouw privé e-mail aan het bladeren zijn.

Met iUsers is dat opgelost. Iedereen kan een eigen profiel aanmaken en met dat profiel inloggen. Net als op een PC dus ;-). iUsers is er alleen voor gekraakte iPad’s en is te vinden in de Cydia app store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.