GadgetGear.nl

Het is Geen Fiets, Geen Step maar een Lyric

Waar menig hippe zakenman in het buitenland (want hier mag het niet meer) gebruik maakt van een Segway, hoopt de Lyric Nederland te gaan veroveren. De Lyric is een combinatie van een fiets, een step en de Segway, of zeg maar gerust een Segway op drie wielen waardoor hij in Nederland wel de weg op mag.

De Lyric werkt net als de Segway met een electromotor en bereikt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur met een maximale draaglast van 150Kg. Op een volle accu kan je er 33 kilometer mee rijden. Hij is ook voorzien van een alarmsysteem met afstandsbediening. Om de Lyric te besturen is een bromfietscertificaat nodig. Zoals je op de foto’s hieronder kan zien, is het ook mogelijk de Lyric op te vouwen waardoor deze makkelijker meegenomen kan worden.

Er zijn drie series van de Lyric. De S serie voor iedereen die netjes op het asfalt blijft rijden en de A en K series voor iedereen die net even iets meer avontuur zoekt. De verkoopprijs begint bij € 2.789,00.

1 reactie

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten