Het is Geen Fiets, Geen Step maar een Lyric

Waar menig hippe zakenman in het buitenland (want hier mag het niet meer) gebruik maakt van een Segway, hoopt de Lyric Nederland te gaan veroveren. De Lyric is een combinatie van een fiets, een step en de Segway, of zeg maar gerust een Segway op drie wielen waardoor hij in Nederland wel de weg op mag.

De Lyric werkt net als de Segway met een electromotor en bereikt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur met een maximale draaglast van 150Kg. Op een volle accu kan je er 33 kilometer mee rijden. Hij is ook voorzien van een alarmsysteem met afstandsbediening. Om de Lyric te besturen is een bromfietscertificaat nodig. Zoals je op de foto’s hieronder kan zien, is het ook mogelijk de Lyric op te vouwen waardoor deze makkelijker meegenomen kan worden.

Er zijn drie series van de Lyric. De S serie voor iedereen die netjes op het asfalt blijft rijden en de A en K series voor iedereen die net even iets meer avontuur zoekt. De verkoopprijs begint bij € 2.789,00.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.