Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google Vernieuwt Android Market

Google gaat Android Market opnieuw van een update voorzien. Dit kondigde Google afgelopen nacht aan. De nieuwe interface van Android Market bevat wat minder rondingen dan de huidige interface en (het mag gezegd worden) lijkt zelfs een klein beetje op de vormgeving die Microsoft voor Windows Phone 7 gebruikt.

Het voordeel van de nieuwe vormgeving is echter wel dat de beschikbare ruimte op het scherm beter benut kan worden. Daarnaast bevat de nieuwe Android Martket ook meer mogelijkeden. Zo is het onder anderen mogelijk om video’s en ebooks te kopen of huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.