Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wii U Controller gaat WiiPad Heten en Kent Beperkingen

Miyamoto, de belangrijkste man van Nintendo heeft aangegeven dat Nintendo de nieuwe controller voor de Wii U de naam WiiPad gaan geven. Ook heeft hij laten weten dat het bedrijf niet van plan is om de controllers los te verkopen. Je kan er maar één per systeem aansluiten.

Dat je er maar één aan kan sluiten komt niet echt als een verassing. Immers moet de grafische kaart van de Wii U per WiiPad een extra scherm aansturen en dat kost aardig wat van zijn capaciteit. Door deze beperking heeft het ook geen zin om de WiiPad als losse accessoire aan te gaan bieden. Het blijft wel mogelijk om Multi-player games te spelen. Daarvoor gebruik je gewoon de WiiMotes die je al van je bestaande Wii hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.