Sony Ericsson Onthult de Mix Walkman en txt pro

Tussen het gamegeweld van de E3 door heeft SonyEricsson deze week twee nieuwe telefoons geïntroduceerd. Het gaat om de Mix Walkman en de txt Pro. De Mix Walkman is dé niet SE vor muziekliefhebbers terwijl de txt pro de Whatsappers onder ons aan moet spreken.

Beide telefoons zijn voorzien van de 4 Corner User Interface die we al kenden van de Xperia Mini. Wat voor de mini een noodgreep is om het toestel gebruiksvriendelijk te maken, is het op de grotere schermen van de txt Pro en Mix Walkman pure luxe met een stukje scherm dat je toch nergens anders voor zou gebruiken. Beide telefoons mogen we rond de herfst verwachten.

Sony Ericsson txt Pro

De txt Pro beschikt over een 3 Inch TFT scherm van 400×242 pixels, 100MB geheugen met ondersteuning voor MicroSD kaarten tot 32GB. Daarnaast is ondersteuning voor Wi-Fi, FM Radio en een 3.2 megapixel camera aanwezig.

Sony Ericsson Mix Walkman

De Mix Walkman is de eerste telefoon van Sony Ericsson die is voorzien van een ‘zappelin’ knop. Met deze toets kan je makkelijker naar je favoriete tracks navigeren. Ook nieuw op de Mix Walkman is de karaoke functie waarbij de telefoon het stemvolume op een track zal verlagen zodat je deze zelf mee kan zingen.

De Mix Walkman beschikt net als de txt Pro over een 3 Inch TFT scherm van 400×242 pixels, 100MB geheugen met ondersteuning voor MicroSD kaarten tot 32GB. Ook de Mix Walkman beschikt over Wi-Fi, FM-Radio en een 3 megapixel camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events