Sony Ericsson Start Samenwerking met Billabong

Sony Ericsson heeft afgelopen week een nieuwe samenwerking met het sportmerk Billabong aangekondigd. Als vrucht van deze nieuwe samenwerking zullen de bedrijven een Billabong-versie van de Sony Ericsson Xperia Active op de markt zetten. Het sportieve toestel sluit goed aan binnen de Billabong lifestyle.

Billabong is zeer bekend bij boardsporters die over het algemeen een smartphone zoeken die bij hun lifestyle past. De Xperia Active Android Smartphone past prima in deze lifestyle door haar IP67 certificering waardoor het toestel water- en stofdicht is. Daarnaast is het toestel in staat om ook natte vingers waar te nemen.

Naast de bedrukking van Billabong op de behuizing van de toestellen, zal Billabong de toestellen ook van Billabong content voorzien. Deze content zal ook op andere Xperia toestellen verschijnen. Als hoogtepunt zal Billabong de game Billabong Surf Trip aan Xperia Play eigenaren aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram