Konami Onthult Nieuwe Games

In de aanloop naar de E3 heeft Konami alvast haar persconferentie gehouden en een groot aantal nieuwe games aangekondigd. Een groot aantal van deze games draait op een nieuwe 3D engine die Konami zelf heeft ontwikkeld. Konami kondigde overigens ook haar steun voor de Playstation Vita aan.

Zo zal Silent Hill: Book of Memories op de nieuwe Playstation Vita verschijnen. Deze game wordt exclusief voor de Vita ontwikkeld. Konami wist ook te melden dat het met een nieuwe Contra game komt. Op welke platforms we deze game mogen verwachten is nog onbekend, maar de Vita zou hier zeker voor in aanmerking komen.

Ook komt Konami met Metal Gear Solid HD voor de Xbox 360 en Playstation 3. Dit is een geremasterde versie van oudere releases. Metal Gear Solid HD zal Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker bevatten. Alle games zijn opgeschaalt naar 1080p en het zal mogelijk zijn om saves van de PSP versie van Peace Walker over te zetten naar de HD versie van de game.

Ook Zone of the Enders krijgt een HD release. Deze bevat het eerste en het tweede deel uit de serie en ook Silent Hill HD zullen we binnen een jaar in de schappen zien liggen. Silent Hill HD bevat net als Metal Gear Solid het tweede en het derde deel. Het eerste deel ontbreekt wederom. Mogelijk omdat opschalen vanaf een psOne game wel heel lastig is. Ook deze HD titels verschijnen voor Playstation 3 en Xbox 360.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events