E3: Playstation Vita Krijgt Eigen Geheugenkaart

Eerder maakte Sony al bekend dat het voor de Playstation Vita van de UMD’s afstapt. Het bedrijf zou net als Nintendo met geheugenkaarten gaan werken. Inmiddels is ook bekend geworden dat Sony niet voor het eigen Memorystick of populaire SD formaat zal kiezen, maar wederom een nieuw formaat introduceert.

Hoewel we sinds vandaag weten dat Nintendo 2GB kaarten gebruikt en 4GB kaarten zal gaan produceren, liet Sony tijdens de E3 zien dat het 4, 8, 16 en 32GB kaarten zal produceren. Qua uiterlijk lijken de kaarten enorm op MicroSD kaarten, maar ze zijn het niet.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events