Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Warner Bros. Kondigt Gotham City Impostors Aan (X360/PS3/PC)

Warner Bros heeft gisteren een nieuwe game uit het DC Comics universum aangekondigd en wel Gotham Sity Impostors. Gotham Sity Impostors is een First person shooter waarbij je je aansluit bij The Bats of The Jokerz. Dat klinkt als een typische good guys en bad guys game en ja, de strijd tussen Batman en The Joker wordt hier inderdaad vrolijk doorgezet.

In de game, die van Monolyth afkomstig is, wordt Gotham City compleet op zijn kop gezet, wat met name voor de fans veel spektakel met zich mee zal brengen. Op dit moment is de informatie die over de game te vinden is erg schaars. Op de speciale microsite wordt op dit moment enkel doorverwezen naar Facebook en Twitter. Wat we al wel weten is dat de game als download zal verschijnen op de PC, Xbox 360 en Playstation 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.