Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: D3mon Kinect / Move Camera Houder

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Doet wat het moet doen
  • Simpel te gebruiken

THE BAD

  • Bij muurmontage mis ik kabelmanagement

Onlangs berichtte we al dat het Belgische D3mon een wel heel interessante accessoire voor de Xbox en Playstation 3 heeft ontwikkeld. Een universele, flexibele houder voor de Kinect of de Playstation Eye. Met de steeds platter wordende TV’s ontbreekt het vaak aan plaats voor deze steeds groter wordende camera’s.

Één Product, Twee Camera’s

Eerst zullen we even een stukje duidelijkheid over de houder scheppen. De verpakking van de houder heeft twee voorkanten. Één voor Xbox Kinect en één voor de Playstation Eye. De houder is zo ontworpen dat je de Eye erin kan schuiven of de Kinect erop kan klikken. Eerlijkheid geschied te zeggen dat het ontwerp mooier uitkomst op de Kinect, maar het gaat wat ons betreft voornamelijk om het praktisch nut van de houder.

Flexibel

We gaven het al aan. De houder is flexibel. Nee, je kan hem niet buigen, maar wel op verschillende manieren bevestigen. Zo kan je hem als grote lijmklem op de TV bevestigen (minimale dikte 12mm, maximale dikte 110mm), maar je kan hem ook aan de wand bevestigen. Dat is met name handig als je een Playstation Eye en Kinect tegelijk gebruikt omdat je ze boven elkaar kan bevestigen.

Conclusie

Door de dubbele functie en marketing weten we niet goed hoe  we dit product moeten noemen en dat is jammer, want we willen gewoon graag zeggen dat D3mon met dit product een groot probleem van veel gamers op een unieke, handige en stijlvolle manier oplost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.