Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

D3mon Introduceert Playstation Eye en Kinect Muurbeugels

Een muurbeugel voor de TV was er al een tijdje, maar met al die dunne TV’s heb je als gamer inmiddels een groot probleem. De Kinect en Playstation Eye kan je er niet meer op zetten en om de camera’s voor de TV te zetten is natuurlijk ook niet alles. D3mon komt dan ook met speciale muurbeugels zodat je de camera’s boven de TV kan monteren.

Overigens lijkt het er sterk op dat de muurbeugels een universeel ontwerp hebben waardoor het niet uitmaakt welke van de twee je koopt. In beide gevallen passen de camera’s er gewoon op. D3mon heeft al toegezegd dat de verpakkingen deze kant op komen, dus binnenkort van ons een uitgebreide review. In Nederland zijn de muurbeugels onder anderen bij de Free Recordshop/Game Mania en de Bijenkorf te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.