Review: Aerial7 Apex Vice Headset

In navolging van de Aerial7 Matador Ghost kijken we vandaag naar de Apex Vice van het bedrijf. De Apex Vice is een setje oordopjes (wederom) met een zeer opvallende kleurstelling. De set die wij vandaag testte is groen/paars. Bevalt je dat niet, dan is hij in Nederland ook in het helrood verkrijgbaar. Hij heet dan Apex Heat.

Uiterlijk

Ik zei het eerder al, de Apex Vice is met groen/paars wederom een opvallende verschijning. De oordopjes zijn van plastic en het paarse snoertje is helemaal rond. De microfoon is groen.

Geluid

Aerial7 staat bekend om de diepe bas en we moeten het zeggen, die ontbreekt een beetje in de Apex Vice. Toch is dat niet vreemd. In een oordopje heb je nou eenmaal een kleinere klankkamer dan in een koptelefoon. Toch klinkt de bas die aanwezig is goed. De Apex Vice zal dus niet snel storen.

Headset

Zoals gezegd is de Apex Vice een volledige headset. Hij beschikt dus over een microfoon en een knop om gesprekken aan te nemen en te beëindigen. Ideaal wanneer je hem op een iPhone o.i.d. gebruikt. Ruisonderdrukking ontbreekt echter, dus op de fiets is de kwaliteit niet echt denderend. Mag je meer verwachten? Als we kijken naar de rest van de bedrade headsets die we getest hebben, niet…

Conclusie

De Apex Vice valt meer op met het uiterlijk dan met het geluid dat eruit komt. Toch klinkt hij niet slecht en het feit dat je er 4 setjes eargels bij krijgt, betekent dat je hem op elk type oor kan aanpassen.

Verkrijgbaarheid

De Apex Vice kost ongeveer €25. Wil je hem liever in het rood, dan koop je de Apex heat. Dezelfde headset, ander kleurtje.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Opvallend ontwerp
  • Goede prijs/kwaliteit

THE BAD

  • Hogere verwachtingen van de bas
  • Snoertje voelt goedkoop aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.