Review: Aerial7 Matador (Ghost)

Als het gaat om opvallende, maar toch goedkope koptelefoons, dan is Aerial7 één van de opvallende nieuwe merken die we in de Nederlandse (web)winkels tegenkomen. Het bedrijf stuurde ons onlangs de Matador Ghost waarbij ‘Matador’ het type is en ‘Ghost’ de kleurstelling. Een opvallende keuze voor een opvallende koptelefoon.

Uiterlijk

Aerial7 maakt koptelefoons die moeten opvallen. Dat doet de Matador Ghost ook waardoor het een typische koptelefoon is die je met je kledingstijl kan matchen. Ze maken er dus een echte mode accessoire van en dat verklaart ook de vele kleurstellingen waarin de Matador verkocht wordt (o.a. Deep Purple & Joker).  Hoewel de koptelefoon voor een groot deel van plastig is gemaakt, is hij zeer flexibel en is het mogelijk om de koptelefoon zo op de vouwen dat hij in een jaszak past.

Geluid

Hoewel design de boventoon lijkt te voeren in het ontwerp van de Matador, is geluid ook een belangrijk aspect in het ontwerp van de Matador. De koptelefoon is dan ook voorzien van twee 40mm drivers die met name de bas aansturen. Je moet de koptelefoon dan ook voornamelijk voor dance en urban muziek gebruiken.

Volwaardige Headset

Hoewel de Aerial7 een relatief goedkope koptelefoon is, is het ook nog een volwaardige headset en dat is ideaal wanneer je de Matador op een iPhone of andere smartphone aansluit. Aan het snoer hangt een microfoon met knop om gesprekken aan te nemen of op te hangen.

Conclusie

De Aerial7 Matador lijkt op het eerste gezicht niet meer dan een grappige koptelefoon. Wanneer je de Matador opzet hoor je meteen al een mooie diepe bas en de toevoeging van de microfoon maakt het een zeer handige koptelefoon voor gebruik met je mobiel. Met de Matador weet Aerial7 ons dus te verassen.

Verkrijgbaarheid

We hebben de Aerial7 al in veel webshops zien liggen voor een prijs rond de €35. Hier in Nederland lijkt het er wel op dat enkel de Ghost en Deep Purple uitvoeringen te koop zijn.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Opvallend ontwerp
  • Heerlijke bas

THE BAD

  • Voelt toch wel heel plastic

2 reacties

  1. Ik heb ze al eens eerder gezien. Opvallende headsets voor een leuke prijs. Tot nu toe stonden de prints me niet aan en dat is jammer want de vorm is wel heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.