Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PayPal nu ook op je Xbox

PayPal heeft vandaag een nieuwe deal met Microsoft aangekondigd waardoor de betaaldienst binnenkort op Xbox Live gebruikt kan worden om Microsoft Points en Xbox Live abonnementen af te sluiten. Microsoft biedt hiermee een alternatief voor de creditcard gezien 75% van de gamers over een PayPal account beschikt.

PayPal wil een grote speler worden op de markt van sociale en gaming netwerken. Met deze deal met Microsoft zet het bedrijf meteen al een grote stap in de goede richting. Wanneer PayPal precies beschikbaar komt, heeft het bedrijf nog niet kenbaar gemaakt. Nu maar hopen dat medewerkers van consumentenprogramma Kassa hier geen gebruik van gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.