Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Komt met Opvolger WiiPlay

Met 9 miljoen verkochte exemplaren is WiiPlay één van de meest verkochte games voor de Nintendo Wii. Dat is niet vreemd, want de game zit in een bundel met een nieuwe Wiimote waardoor de prijs van de game best laag is. Daarnaast bevat WiiPlay gewoon goede minigames. Anyway, 24 Juni komt het vervolg uit genaamd WiiPlay Motion.

Ook deze nieuwe WiiPlay variant koop je samen met een controller. In dit geval een rode Motion Plus controller. WiiPlay Motion bevat 12 nieuwe minigames. Opvallend is dat we een aantal beproefde mobile games terugzien. Zo is Skip Skimmer gebaseerd op Skipping Stone van Gamevil en zien er ook een game met ijsjes die verdacht veel op Tower Bloxx van Digital Chocolate lijkt. WiiPlay Motion is wat ons betreft een veelbelovende titel.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.