Het Eerste Officiële Playstation 4 Nieuws

Eindelijk is het dan zover, het eerste nieuws over de Playstation 4 is de wereld in geholpen. Het is misschien wat minder heftig nieuws dan je had gehoopt, maar het is toch altijd leuk om iets over nieuwe consoles te horen. Degene die het eerste officiële nieuws over de PS4 naar buiten heeft gebracht is Masuro Kato, de CFO van het bedrijf. Hij verklaard tegenover investeerders dat Sony niet zoveel in de PS4 gaat investeren als dat ze bei de PS3 hebben gedaan. De PS3 was een extreem duur project voor Sony, mede door de investeringen in een compleet nieuw soort processor.

Gelukkig hoeft dit nieuws niet te zeggen dat de PS4 straks minder innovatief wordt dan de PS3 toen deze uitkwam. Het is meer waarschijnlijk dat Sony bestaande hardware zal gebruiken in hun nieuwe Playstation. Wat er allemaal in de PS4 gaat zitten is nog lang niet bekend. Ook al is de PS4 als wel in ontwikkeling. Echt specifieke details zullen we waarschijnlijk pas mogen verwachten nadat Microsoft een nieuwe console aankondigt. Aangezien dat niet deze E3 wordt verwacht zal het nog wel een jaar of 2 duren voordat de PS4 echt zal worden aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events