Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

BlackBerry Lanceert Reis App

BlackBerry heeft vandaag BlackBerry Travel gelanceerd. BlackBerry Travel is een gratis app die reizigers helpt bij het plannen, boeken en beheren van hun reis. De app is onder andere in staat om boekingsbevestigingen die per e-mail binnenkomen, direct in de planning te verwerken.

De app is ook in staat het agenda direct aan te vullen zodra de reisplannen bevestigd zijn. Via pushberichten houdt de app je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Ook zal de app je waarschuwen bij het ontbreken van een accommodatie of overlappende plannen, met suggesties om dit op te lossen.

Eén reactie

  1. Ik heb BlackBerry Travel nu al een aantal maanden, maar hij plant mijn ontvangen email bevestigingen echt niet in.
    Moet alles handmatig doen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.