Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Android 2.3.3 Komende Week naar Xperia Play en Arc

Komende week heeft Sony Ericsson een grote update voor haar Xperia Play en Xperia Arc op de planning staan. Deze twee telefoons zullen de eerste niet-nexus modellen zijn die van Android 2.3.3 voorzien worden. Uiteraard heeft Sony Ericsson de tijd genomen om Android 2.3.3 van de nieuwste Sony Ericsson specifieke features te voorzien.

Beide toestellen zullen na de update voorzien zijn van ‘Facebook Inside’. Facebook gebruikers krijgen dus een veel diepere integratie van het sociale netwerk in hun telefoon. Heb je een oudere Xperia, maar nog wel een model dat dit jaar is uitgekomen, vrees niet. Ook (iets) oudere modellen worden spoedig van Android 2.3.3 voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.