Van alle Androids die Sony Mobile/Ericsson afgelopen jaar heeft gelanceerd, is er geen enkele die me zo wist de fascineren als de Xperia Play. Niet omdat het de eerste Playstation Certified smartphone was. Zeker niet. Wie heeft er nou zin om die PSone titels allemaal door te spelen. Nee, omdat het de eerste smartphone was waar ik in het algemeen fatsoenlijk op kon gamen.

Helaas lijkt het er toch op dat Sony Mobile niet van plan is om met een opvolger voor de Xperia Play te komen. Vorige week werd al duidelijk dat de Xperia Play niet van Android 4.0 voorzien zou worden. Tijdens het Open Mobile Summit in Londen heeft dé marketing man van Sony Mobile; Steve Walker, aangekondigd dat Sony een andere strategie heeft gekozen. De smartphones moeten in het algemeen beter met de Sony diensten verbonden zijn. Ook qua gaming. Dat de op andere smartphones niet Playstationwaardig is, kan ze kennelijk niks schelen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.