Het Amerikaanse ION Audio heeft een nieuwe concurrent voor de succesvolle Flip camera’s uitgebracht onder de naam Twin Video. Oké, in beeld kwaliteit gaat hij het niet halen, maar voor interviews is dit voorlopig toch de beste optie.

De Video Twin is namelijk van twee camera’s voorzien. Één camera die het beeld voor het apparaat vastlegt en één camera die de filmer vastlegt. Met een druk op de knop kan de filmer tussen zichzelf en degene voor de camera schakelen. Erg handig voor mensen die veel interviews afnemen voor bijvoorbeeld YouTube filmpjes.

Toch kleeft er ook een enorm nadeel aan de Twin Video. De camera’s hebben slechts een VGA resolutie dus je krijgt beelden van 640×480 met 30 frames per seconde. Opnemen doet de Twin Video op een SD kaart. Op een enkele acculading kan je vier uur filmen en het is mogelijk om de Twin Video op een statief te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.