Apple heeft gisteren haar ontwikkelaars uitgenodigd om kaarten to kopen voor Apple’s WorldWide Developers Conference (WWDC) dat start op 6 juni. Tijdens dit evenement kondigt Apple traditioneel de nieuwe iPod’s, iPhone’s en iOS versie aan. Dit jaar hadden dat de iPhone 5, iPod Touch 5g en iOS 5 moeten zijn.

Als we Apple fans van het eerste uur mogen geloven, lijkt het er echter op dat Apple dit jaar voor het eerst geen nieuwe hardware zal introduceren, maar echt harde feiten daarvoor weten ze niet aan te leveren. Het enige dat wij kunnen bedenken is dat Apple tegen die tijd pas net de witte iPhone 4 in de schappen heeft liggen, maar of dat excuus genoeg is..?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.