Soms weet je niet dat je het hebben wilt, tot je er over hoort. De Jabra Freeway is zoiets. Een in-car speakerphone maar dan wel met Virtual Surround Sound. Inderdaad, klinkt onnodig, maar tegelijk klinkt het ook wel heel stoer.

Het Virtual Surround Sound systeem werkt op basis van drie speakers. Twee voor de hoge- en middentonen en één voor de lage tonen (in het midden). Uiteraard beschikt de Freeway over een dubbel microfoonsysteem zoals we dat ook in de Cruiser II zagen. Het voordeel daarvan is dat omgevingsgeluid onderdrukt wordt waardoor de gebruiker goed verstaanbaar is.

Naast de dikke speakerset bevat de Freeway ook Voice Control en Voice Guidance. In tegenstelling tot de Cruiser II spreekt de Freeway niet alleen tegen jou, maar kan je ook terug praten. Dit is overigens wel beperkt tot de Engelse taal. Een ander cool dingetje is de aanwezigheid van een bewegingssensors. Die schakelen de Freeway in of uit afhankelijk van of je in de auto zit.

Andere functies die we ook al op de Cruiser II zagen zijn muziek streaming over bluetooth, verbinden met twee bluetooth apparaten tegelijk, aanwezigheid van een FM zender en het laden via USB. Binnenkort in de review dus! De Freeway ligt later deze maand in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.