Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Jabra lanceert premium True Wireless-oordopjes Elite 8 Active en Elite 10 met Dolby-technologie

Met de IFA voor de deur heeft Jabra zojuist twee gloednieuwe high-end modellen toegevoegd aan hun True Wireless Elite-serie. Maak kennis met de Jabra Elite 8 Active en de Jabra Elite 10.

De Elite 8 Active wil de stoere jongen onder de oordopjes zijn. Als jij altijd in beweging bent, van werk naar workouts, dan zijn deze ontworpen om bij te blijven waar je ook gaat.

En dan hebben we de Elite 10. Deze oordopjes gaan niet alleen over muziek, maar om de complete ervaring. Jabra heeft er alles aan gedaan om ze supercomfortabel te maken voor de hele dag, en ze hebben ze zelfs geoptimaliseerd voor een meeslepende Dolby Atmos-ervaring, dankzij Dolby Head Tracking. Stel je voor dat je de hele dag omringd bent door geluid – of je nu aan het werk bent of aan het relaxen, deze oordopjes staan voor je klaar.

Calum MacDougall, de grote baas bij Jabra, zei: “We hebben echt uitgezocht wat mensen willen en hebben coole audiotechnologie gebruikt om eraan te voldoen. Met de Elite 10 lag onze focus op zorgen dat deze oordopjes comfortabel zijn, geweldig klinken en je muziek een boost geven, of je nu in vergadermodus bent of gewoon aan het genieten. En wat betreft de Elite 8 Active, zij zijn jouw betrouwbare metgezellen overal, van je bureau tot je dumbbell.”

Jabra Elite 8 Active – Robuuste Oordopjes

De Jabra Elite 8 Active legt de lat hoger op het gebied van duurzaamheid en comfort en is een keuze voor iedereen aldus Jabra. Deze oordopjes tillen robuustheid naar een nieuw niveau zonder in te leveren op geluidskwaliteit en design. Uitgerust met Dolby Audio, Adaptive Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) en de HearThrough™-technologie, zijn ze niet alleen geschikt voor workouts, maar ook voor de werkomgeving, aldus het persbericht.

Met trots zegt Jabra dat de Elite 8 Active oordopjes glansrijk alle tests hebben doorstaan volgens de US Military Standard for Ruggedized Electronics (MIL-STD-810H), variërend van omstandigheden zoals hoge luchtvochtigheid en temperaturen tot regen en hoogte. Deze oordopjes zijn volledig waterdicht tot op een diepte van 1,5 meter en hebben een IP68-rating, waardoor ze bestand zijn tegen stof en water. Zelfs de oplaadcase is bestand tegen stof en spatwater met zijn IP54-rating. Bovendien zijn de Elite 8 Active ook uitvoerig getest met behulp van de Highly Accelerated Corrosion Testing (HACT). Tijdens deze tests bleven de oordoppen onder alle omstandigheden stevig op hun plaats dankzij de verbeterde Jabra ShakeGrip™-technologie.

 

Jabra Elite 10 – Luisterervaring met Dolby Atmos

De gloednieuwe premium oordopjes, de Jabra Elite 10, moeten het summum van geavanceerde audiotechnologie vertegenwoordigen voor zowel werk als ontspanning. Deze oordopjes combineren optimaal comfort, Dolby Atmos geluid en kristalheldere gesprekskwaliteit. De True Wireless oordopjes zijn dus voorzien van Dolby Atmos en markeren een primeur voor Jabra met hun Dolby Head Tracking-functie, die ervoor zorgt dat de geluidsbeleving altijd in het midden blijft, ongeacht je bewegingen. Bovendien zijn de Elite 10 oordopjes de eerste True Wireless exemplaren van Jabra met de innovatieve Jabra ComfortFit-technologie, die garant staat voor de meest comfortabele, flexibele en natuurlijke pasvorm.

Met de Jabra Elite 10 worden omgevingsgeluiden effectief onderdrukt, dankzij de geavanceerde Jabra Advanced Active Noise Cancellation™-technologie die zich automatisch aanpast aan je omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door het meten van infrasone golven in je gehoorgang en het gebruik van algoritmes die geluidslekkage en externe omgevingsfactoren detecteren. Daarnaast beschikt de Elite 10 ook over de HearThrough™-technologie, inclusief windruisonderdrukking, om je bewustzijn van de omgeving te behouden. Op papier zijn dit de ideale oordopjes om op je laptop of tv naar high-end video te kijken met de oortjes in. We gaan t zeker testen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Elite 8 Active is vanaf september 2023 verkrijgbaar voor €199,- in de kleuren: caramel, navy, black en dark grey. Ga voor meer informatie over de Jabra Elite 8 Active naar www.jabra.nl/elite-8-active.

De Elite 10 is vanaf september 2023 verkrijgbaar voor €249,- in de kleuren cream, cocoa, titanium black, gloss black en matte black. Ga voor meer informatie over de Jabra Elite 10 naar www.jabra.nl/elite-10.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.