Apple claimt dat de iPad 2 twee keer zo snel is als de iPad 1. Deze snelheidswinst komt niet alleen uit de hardware, maar ook uit iOS 4.3 dat ook voor de originele iPad beschikbaar zal zijn. De consumentenbond ging aan het testen en concludeerde dat de snelheidswinst uiteindelijk nog wel meevalt.

De consumentenbond voerde haar tests uit met het programma GeekBench. De score van de iPad 2 was 742 punten. De iPad 1 (zonder iOS 4.3) scoorde 458 punten. Afgerond kunnen we daardoor stellen dat de iPad 2 1.7 keer sneller is.

De consumentenbond geeft overigens wel aan dat ondanks dit verschil de uiteindelijke ervaring telt en die is wel degelijk sneller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.