Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

XIM Vernieuwt de XIM3 voor Xbox 360

Xim heeft een nieuwe versie van de XIM3 aangekondigd. Met de Xim3 is het mogelijk om diverse PC accessoires op de Xbox 360 aan te sluiten. Met name spelers van first person shooters kunnen voordeel behalen door een gewoon toetsenbord met muis op de Xbox aan te sluiten.

De XIM 3 bevat drie USB aansluitingen. Één voor de Xbox 360, één voor een originele controller en twee voor overige accessoires. Via de Xbox 360 controller stel je de Xim in en gebruik je voice chat. Met een prijskaartje van $149,99 is de XIM3 echter alles behalve goedkoop en het is nog maar de vraag of Microsoft dit toe zal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.