BPG Motors heeft tijdens de CES de Uno 3 aangekondigd. De Uno 3 is een soort van Segway, maar dan in motor uitvoering. Hij moet dus serieus hard gaan terwijl je er ook een eeuwige wheely op kan doen. Jep, dit zien we liever dan een Harley 😉

Wanneer de Uno 3 in zijn langzame stand staat, is het een wat groot uitgevallen Segway. Wanneer de Uno 3 echt de weg op mag, transformeert deze in een motor zoals we hem verwachten. Uiteraard ontbreekt het prijskaartje nog, maar het werkende prototype op de CES vertelt ons in iedergeval dat de Uno 3 eraan zit te komen. Oja, hij is ‘groen’ en je moet hem opladen, dus voor ons is het gewoon een gadget.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.