Vitaminen zijn belangrijk, dat weten we allemaal. Toch kan het persen van bijvoorbeeld sinaasappelsap een behoorlijk plakkerige klus zijn. Bij Trebs lijken ze daar iets op gevonden te hebben.

De keukengadget heet de Duo Citrus Pers en bevat een aantal interessante vindingen die het persen schoner en sneller moeten maken. Zo bevat de achterkant van het apparaat een snijder om sinaasappels te halveren. Aan de voorkant bevat het apparaat twee perskegels om in één keer beide helften leeg te persen. Je kan zelfs snijden en persen in één beweging, maar wat het belangrijkste is… alle vieze delen kunnen gewoon in de vaatwasser.

Duo Citrus Pers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.