JosephJoseph’s Helix is dé nieuwe handpers

Het merk JosephJoseph blijft nieuwe manieren vinden om alledaagse handelingen in en om de keuken te versimpelen. Met de nieuwe handpersen van het merk is het nog gemakkelijker om citrusvruchten uit te persen, maar daar blijft het niet bij.

JosephJoseph komt in deze lijn met zowel een citruspers als een knoflookpers en een aardappelpers. Voor de culi’s onder ons die niet weten wat je met een aardappelpers moet doen, daar krijg je ragfijne, luchtige puree van.

De nieuwe lijn persen werkt met een horizontale persbeweging in plaats van een verticale. Door een rotatiesysteem met een soort van schroef, krijgt JosephJoseph het voor elkaar dat je met deze persen jouw perskracht kunt verdubbelen. Door de combinatie van RVS en nylon is de Helix series van persen ook vaatwasser bestendig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram