Het merk JosephJoseph blijft nieuwe manieren vinden om alledaagse handelingen in en om de keuken te versimpelen. Met de nieuwe handpersen van het merk is het nog gemakkelijker om citrusvruchten uit te persen, maar daar blijft het niet bij.

JosephJoseph komt in deze lijn met zowel een citruspers als een knoflookpers en een aardappelpers. Voor de culi’s onder ons die niet weten wat je met een aardappelpers moet doen, daar krijg je ragfijne, luchtige puree van.

De nieuwe lijn persen werkt met een horizontale persbeweging in plaats van een verticale. Door een rotatiesysteem met een soort van schroef, krijgt JosephJoseph het voor elkaar dat je met deze persen jouw perskracht kunt verdubbelen. Door de combinatie van RVS en nylon is de Helix series van persen ook vaatwasser bestendig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.