GadgetGear.nl

Nintendo zal Zelf Super Street Fighter IV 3D Distribueren

Nintendo heeft een overeenkomst met CapCom gesloten om zelf de distributie van Super Street Fighter IV 3D op zich te nemen. De game zal naar verwachting tegelijk met de Nintendo 3DS in de schappen liggen. Super Street Fighter IV is één van de games die bijna alle functies van de console zal gebruiken.

Het spel bevat 35 personages en de “Figurine Mode”. In deze modus zal de 3DS contact leggen met andere 3DS consoles en zo virtuele “figurines” uitwisselen met andere spelers. Het ultieme doel is natuurlijk om al die figurines te verzamelen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten