Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: TV Superstars (PS3 Move)

Gisteren bekeken we The Shoot. Een game met een TV thema dat echt perfect was uitgewerkt. In TV Superstars draait het ook om de showbizzwereld. Jij moet de ladder van succes beklimmen. Is TV Superstars net zo leuk als The Shoot? Je leest het hier.

In TV Superstars begin je als absolute nobody. Je moet hard aan het werk om bekendheid op te bouwen en doet dit door deel te nemen aan TV Shows met als ultiem doel om een wereldster te worden.

Persoonlijkheid is Alles

Ontwikkelaar Camebridge Studio heeft voor TV Superstars een zeer persoonlijke aanpak gekozen. Speciaal voor de game dien je een avatar aan te maken. Door een aantal foto’s te laten nemen zal de game zelf jouw gezicht op de Avatar zetten en aanpassen naar aanleiding van wat er in de game gebeurd. Een zeer leuke en innovatieve methode om met gamers om te gaan al kan het even duren wanneer je vier nieuwe profielen aan moet maken.

Een Familiegame

De shows in TV Superstars zijn op de hele familie afgestemd. Een kookshow voor moeder, een klusprogramma voor pa etc etc. Een goede keuze van de ontwikkelaars omdat in iedere show één stereotype familielid bevoorrecht is waardoor de strijd onderling intens kan zijn (of omslaan in wanhoop).

De Shows en Minigames

De shows zelf bestaan voornamelijk uit minigames die door leuke presentatrices gepresenteerd worden (op het kookprogramma van Big Chilli D na dan). Zo moet je in het klusprogramma slopen, verven, zagen en inrichten terwijl je in het kookprogramma allerlei gerechten moet bereiden. De minigames zijn weinig verrassend voor de doorgewinterde gamers, maar leuk voor ouders en kleine kinderen.

Een BN’er Maak Je Zelf

Naast de shows is het ook mogelijk om extra bekendheid te krijgen via reclame bureaus waar je zo nu en dan langs moet. Hierdoor kom je vaker in tijdschriften.

Conclusie

Heb je een gezin met jonge kinderen, dan is TV Superstars een perfecte game om met zijn allen actief te zijn. Het is mogelijk om met één Move controller te spelen waardoor je ook niet meteen voor hoge kosten staat als je met vier personen aan de slag wilt. Heb je wat oudere kinderen of zoek je gewoon een leuke party game, verwijzen we je graag door naar onze Start the Party review.

Leuk voor kleine kinderen
Één Move voor vier spelers
Goed gebruik van de Avatars
6
Voorspelbaar
Te kinderlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.